9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Biofinity

Biofinity

Op zoek naar de juiste lenzen voor uw ogen? Dan bent u op het juiste adres! Biofinity heeft een aanbod contactlenzen van hoge kwaliteit, die de gezondheid van uw ogen optimaliseren. Probeer ook eens Biofinity lenzen!

Biofinity lenzen zijn lenzen die gefabriceerd worden door het overkoepelende bedrijf CooperVision. Biofinity lenzen worden uit het meest vernieuwde materiaal gemaakt, genaamd Aquaform. Dit element zorgt voor een silicone hydrogel Biofinity maandlens die de perfecte balans tussen vocht en zuurstof heeft. Door dit evenwicht tussen vocht en zuurstof creëert Biofinity een optimaal draagcomfort. De lens behoudt water in de lens waardoor je een minimum aan uitdroging ervaart. Daarbij is het door de balans tussen vocht en zuurstof ook mogelijk om Biofinity lenzen ’s nachts in te houden. De Biofinity lenzen zijn nauwelijks voelbaar en richten zich op lenzendragers die hun lenzen maar liefst 24 uur per dag dragen. Zo geven de Biofinity lenzen u een gevoel van vrijheid.

Indien u lijdt aan astigmatisme kan u gebruik maken van Biofinity Toric. Met Biofinity Toric zal uw wazig zicht verdwijnen. Bij enige last van ouderdomsverziendheid is Biofinity Multifocal aangewezen. Zo bent u zeker dat u zowel op verre afstand als dichtbij weer van een scherp zicht kan genieten.

Bent u benieuwd naar deze revolutionaire Biofinity lenzen? Bekijk dan snel het aanbod en geniet van het draagcomfort!

(0 Review)
Prijs per doosje: 56.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 59.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 38.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 35.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 46.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 96.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 32.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 26.90
Draagtijd
Fabrikant
Materiaal
Type