9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Dailies

Dailies

Heeft u nood aan verfrissing? Dan zijn Dailies daglenzen uw juiste keuze. Dailies zorgt voor een continue bevochtiging van uw ogen. Zo hoeft u nooit schrik te hebben van uitdroging of een ongemakkelijk gevoel!

Met Dailies lenzen bent u heel de dag zeker van een verfrissend comfort. Dailies contactlenzen bevochtigen namelijk uw ogen telkens wanneer u met uw ogen knippert. Dit gebeurt door middel van een uniek bevochtigingscomponent dat vanuit de Dailies lens wordt vrijgegeven. Als u weet dat u gemiddeld 14000 keer per dag knippert met uw ogen, dan is dit een zeer belangrijk aspect van Dailies lenzen. Daarbij is Dailies zoals de naam het reeds zegt enkel gespecialiseerd in daglenzen. Zo kan u elke dag een nieuw paar Dailies lenzen indoen. Hierdoor bent u zeker dat u elke dag kraakheldere lenzen draagt. Bovendien spaart u kosten uit doordat de Dailies lenzen geen onderhoud nodig hebben.

Dailies lenzen zorgen voor de maximale vrijheid door een dagelijkse vernieuwing van de lenzen. U heeft geen lenzenvloeistof nodig waardoor u dit ook nooit moet meesleuren op reis of uitstapjes. Dailies lenzen zijn daarbij zeer comfortabel, het voelt alsof u geen lenzen draagt. Door de stabiliteit van de Dailies lenzen kan u zeker zijn dat de lenzen niet verschuiven of uitvallen. Heel de dag door kan u genieten van het comfort van Dailies lenzen.

Dailies maackt uw leven comfortabel en gemakkelijk. Ook Dailies bestellen is erg gemakkelijk. Maak ook gebruik van Dailies lenzen, en geef uw ogen de rust die ze verdienen! U kunt Dailies online bestellen dus neem snel een kijkje in ons aanbod.

(4 Review)
Prijs per doosje: 49.90
(4 Review)
Prijs per doosje: 22.90
(2 Review)
Prijs per doosje: 79.90
(3 Review)
Prijs per doosje: 79.90
(1 Review)
Prijs per doosje: 39.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 53.90
(2 Review)
Prijs per doosje: 31.90
(2 Review)
Prijs per doosje: 29.90
(3 Review)
Prijs per doosje: 68.90
(1 Review)
Prijs per doosje: 29.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 92.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 22.90
Show another 5 product
‹‹
Pagina 1 2
››
Draagtijd
Fabrikant
Materiaal
Type