9,6 Basierend auf 247 Bewertungen
Kostenloser Versand ab €80
Kostenloser Versand ab 79 Euro
Einfache und schnelle Nachbestellung

Biomedics Toric - 6 lenzen

Deze torische contactlenzen staan bekend om hun heldere, scherpe zicht. En door hun uitstekende rand en uiterst stabiele prestaties bieden torische Biomedics contactlenzen uitstekend, scherp zicht en langdurig draagcomfort. Kwalitatieve lenzen met vele sterktemogelijkheden. Comfortabele passing, goede handelbaarheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij het asferisch design wordt het ronddraaien van de lens tot een minimum herleid, waardoor het zicht zeer stabiel en scherp blijft.

BIOMEDICS Toric lenzen zijn maandlenzen. Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. Gebruik bij voorkeur een all-in-one vloeistof zoals Renu of Complete. Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

Draagtijd:
Maandlenzen
Fabrikant:
CooperVision
Type lens:
Torisch

No reviews found

33561956-R
Prijs per doosje: 42.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
85.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
De torische Biomedics lenzen (Biomedics Toric) van CooperVision is de maatstaf voor hydrogellenzen voor personen bij wie astigmatisme gecorrigeerd moet worden en die de voorkeur geven aan een maandelijkse vervangingsfrequentie.
Schnelle und qualitativ hochwertige Lieferung

Unser Unternehmen liefert im ganzen Land

Qualitätssicherung und Service

Wir bieten nur Waren an, bei deren Qualität wir uns sicher sind

Rückgabe innerhalb von 30 Tagen

Sie haben 30 Tage Zeit, Ihren Kauf zu testen