9.6 based on 247 reviews
Free shipping from 79 euro!
Always the lowest prices
Easy & fast reordering

Biomedics Toric - 6 lenzen

Deze torische contactlenzen staan bekend om hun heldere, scherpe zicht. En door hun uitstekende rand en uiterst stabiele prestaties bieden torische Biomedics contactlenzen uitstekend, scherp zicht en langdurig draagcomfort. Kwalitatieve lenzen met vele sterktemogelijkheden. Comfortabele passing, goede handelbaarheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij het asferisch design wordt het ronddraaien van de lens tot een minimum herleid, waardoor het zicht zeer stabiel en scherp blijft.

BIOMEDICS Toric lenzen zijn maandlenzen. Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. Gebruik bij voorkeur een all-in-one vloeistof zoals Renu of Complete. Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

Draagtijd:
Maandlenzen
Fabrikant:
CooperVision
Type lens:
Torisch

No reviews found

33561956-R
Prijs per doosje: 42.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
85.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
De torische Biomedics lenzen (Biomedics Toric) van CooperVision is de maatstaf voor hydrogellenzen voor personen bij wie astigmatisme gecorrigeerd moet worden en die de voorkeur geven aan een maandelijkse vervangingsfrequentie.
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Local service points

Do you need a certified optometrist who can help you with all your questions? Our service points are ready for you

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase