9,6 basé sur 247 avis
livraison gratuite à partir de 79 euros
Toujours les prix les plus bas
Facile et rapide réorganisation

Alcon

Bent u op zoek naar Alcon lenzen? Dan bent u op het juiste adres! Weblens heeft een ruim aanbod Alcon lenzen. Alcon biedt u een gezond gezichtsvermogen en een beter leven.

Alcon is een bedrijf dat contactlenzen en onderhoudsproducten ontwikkelt en produceert. Alcon werd in 1980 opgericht door de farmaceutische divisie van Ciba-Geigy. Ciba-Geigy fusioneerde in 1996 met Sandoz en zo ontstond Novartis, een van de meest respectabele bedrijven in de gezondheidszorg. Alcon is de oogzorgdivisie van Novartis. Alcon is zeer innoverend en reageert snel op marktontwikkelingen. Door snel op opkomende technologieën te springen, groeide Ciba Vision uit een zeer groot en sterk bedrijf op het gebied van contactlenzen.

Alcon gaat naast het verbeteren van uw gezichtsvermogen ook voor het verhogen van uw zelfvertrouwen en uw levenskwaliteit. Dit doet Alcon door optimaal draagcomfort en vrijheid te bieden dat bij een actieve levensstijl past.

Alcon heeft een uitgebreid aanbod verschillende merken contactlenzen zoals Alcon Air Optix, Alcon Dailies, Alcon Freshlook.. Air Optix zijn maandlenzen van Alcon die bekend zijn om hun zuurstofdoorlaatbaarheid. Dailies daglenzen van Alcon hebben een bevochtigingscomponent zodat de lenzen uw ogen bevochtigen telkens wanneer u met uw ogen knippert. Freshlook lenzen zijn kleurlenzen van Alcon met een ruim aanbod in kleuren. Freshlook lenzen zijn maandelijks te vervangen.

Wilt u ook eens Alcon lenzen gebruiken? Bekijk nu ons Alcon online aanbod!

(6 Review)
Prijs per doosje: 36.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 28.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 53.90
(1 Review)
Prijs per doosje: 34.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 64.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 28.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 53.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 34.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 64.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 25.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 59.90
(0 Review)
88.00
Show another 12 product
‹‹
Pagina 1 2 3 4
››
Draagtijd
Materiaal
Merk
Type