Biomedics 55 Evolution - 6 lenzen

Biomedics contactlenzen hebben een asferisch ontwerp voor een helder en scherp zicht. Deze basis contactlens van CooperVision heeft zich doorheen de jaren al uitstekend bewezen en is van topkwaliteit. Positieve sterktes (+) enkel verkrijgbaar in BC 8.80
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Stukprijs:
€22,90 / Stuk
Links
Rechts

€19,90 €22,90

Incl. btw

Biomedics 55 evolution levert keer op keer prestaties waarop u kunt vertrouwen - en uitstekende eigenschappen. De Biomedics 55 evolution lens heeft een asferisch lens ontwerp, dat betekent voor u een helder en scherp zicht. Daarnaast is er een UV-filter in de lens opgenomen. 

Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. Biomedics is de basis lens van Cooper Vision, WEBLENS levert deze lens goedkoop dankzij de grote voorraad die we hier van hebben! Dit wil dus ook zeggen, heel snelle levering! Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Gebruik bij voorkeur een kwalitatief product zoals Renu of Complete. Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

Merk: Biomedics
Producent: CooperVision
Curve (BC): 8.6 – 8.9 (- dpt) / 8. (+ dpt)
Diameter (DIA): 14.20mm
Materiaal: Ocufilcon D
Materiaal Type: Hydrogel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »