EasySept Voordeelpakket - 6 maanden - 5x360ml

Deze lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen. Reinigt de lenzen zeer grondig. EasySept all-in-one solution. Dit voordeelpakket bevat voldoende vloeistof en accessoires om een half jaar lang uw contactlenzen te kunnen onderhouden. Deze vloeistof re
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
In voorraad
Stukprijs:
€47,90 / Stuk
€47,90
Incl. btw

Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem van Bausch+Lomb. Voor een diepe en grondige reiniging, geschikt voor zachte lenzen. In deze verpakking zitten 5x360ml + 5 lenshouders met neutralisatiesteentje + 1x355ml zoutlopssing.

EasySept peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem. De 3% waterstofperoxide vloeistof gedraagt ​​zich als een desinfecterend middel voor alle micro-organismen en garandeert perfecte reiniging na zes uur weken. Hoewel de vloeistof hard is voor bacteriën, is deze zacht voor uw lenzen. Veilig te gebruiken bij alle zachte week-, twee-weken- of maandlenzen.

EasySept peroxide contactlensverzorgingssysteem is voorzien van een verbeterde lenshouder. Deze is makkelijker in het gebruik en bovendien lekbestendig!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »