Alcon

Bent u op zoek naar Ciba Vision lenzen? Dan bent u op het juiste adres! Weblens heeft een ruim aanbod Ciba Vision lenzen. Ciba Vision biedt u een gezond gezichtsvermogen en een beter leven.

Ciba Vision is een bedrijf dat contactlenzen en onderhoudsproducten ontwikkelt en produceert. Ciba Vision werd in 1980 opgericht door de farmaceutische divisie van Ciba-Geigy. Ciba-Geigy fusioneerde in 1996 met Sandoz en zo ontstond Novartis, een van de meest respectabele bedrijven in de gezondheidszorg. Ciba Vision is de oogzorgdivisie van Novartis. Ciba Vision is zeer innoverend en reageert snel op marktontwikkelingen. Door snel op opkomende technologieën te springen, groeide Ciba Vision uit een zeer groot en sterk bedrijf op het gebied van contactlenzen.

Ciba Vision gaat naast het verbeteren van uw gezichtsvermogen ook voor het verhogen van uw zelfvertrouwen en uw levenskwaliteit. Dit doet Ciba Vision door optimaal draagcomfort en vrijheid te bieden dat bij een actieve levensstijl past.

Ciba Vision heeft een uitgebreid aanbod verschillende merken contactlenzen zoals Ciba Vision Air Optix, Ciba Vision Dailies, Ciba Vision Freshlook en Precision UV lenzen. Air Optix zijn maandlenzen van Ciba Vision die bekend zijn om hun zuurstofdoorlaatbaarheid. Dailies daglenzen van Ciba Vision hebben een bevochtigingscomponent zodat de lenzen uw ogen bevochtigen telkens wanneer u met uw ogen knippert. Freshlook lenzen zijn kleurlenzen van Ciba Vision met een ruim aanbod in kleuren. Freshlook lenzen zijn maandelijks te vervangen.

Wilt u ook eens Ciba Vision lenzen gebruiken? Bekijk nu ons Ciba Vison online aanbod!

Lees meer
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »