Ultra for Astigmatism- 6 lenzen

De Bausch+Lomb ULTRA for Astigmatism contactlenzen zijn gemaakt van een nieuw silicone hydrogel materiaal, Samfilcon A. Dit materiaal is gefabriceerd door middel van de MoistureSeal Technology. Deze technologie is een uniek twee fase procede dat resulteer
Beschikbaarheid:
Verzendklaar in 2-3 dagen
Stukprijs:
€49,90 / Stuk
Links
Rechts
€49,90
Incl. btw

De Bausch+Lomb ULTRA for Astigmatism contactlenzen zijn gemaakt van een nieuw silicone hydrogel materiaal, Samfilcon A. Dit materiaal is gefabriceerd door middel van de MoistureSeal Technology. Deze technologie is een uniek twee fase procede dat resulteert in een uitzonderlijke combinatie van een hoge zuurstofdoorlatendheid (DK/t) en een lage modulus*. Het Samfilcon materiaal bevat PVP (Polyvinylpyrrolidon), een watervasthoudend polymeer wat zorgt voor een uitstekende bevochtiging.

Voordelen:

 

  • Snelle stabilisatie van de lens op het oog.
  • Sferische aberratiecontrole voor verminderen van sferische aberraties en ondersteuning van de accommodatie van het oog.
  • MoistureSeal technologie voorkomt het uitdrogen van de lens, na 16 uur dragen bevat de lens nog 95% van het vocht.3
  • Unieke combinatie Dk/t, modulus en watergehalte.5
  • Levert een onovertroffen zicht, ten op zichte van toonaangevende silicone hydrogel lenzen, aan het aan het einde van de dag voor de gebruikers van digitale apparaten.

 

 
Merk: Ultra
Producent: Bausch+Lomb
Curve (BC): 8.6
Diameter (DIA): 14.50mm
Materiaal: Samfilcon A
Materiaal Type: Silicone Hydrogel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »