Lensvloeistof

Zorgt u voldoende voor uw lenzen onderhoud en bewaring? Weblens biedt een ruim aanbod in verschillende soorten lenzenvloeistof voor het onderhoud en bewaren van uw contactlenzen.

Uw lenzen dienen een perfect onderhoud te krijgen. Dit kan u bereiken door het gebruik van contactlenzen vloeistoffen. Lenzenvloeistof is genoodzaakt om de gezondheid van uw ogen te waarborgen. Contactlenzen onderhoud heeft verschillende stappen die u dagelijks dient te doorlopen door middel van het gebruik van lenzen vloeistof: schoonmaken, ontsmetten, spoelen en bewaren. Deze stappen zijn noodzakelijk, maar gelukkig is het doorheen de jaren gemakkelijker geworden om uw lenzen te onderhouden. Nu heb je ook All-In-One contactlensvloeistof voor lenzen waardoor de omslachtigheid van lenzen onderhoud en lenzen bewaring wordt beperkt.

Contactvloeistof lenzen dient aan internationale normen te voldoen zodat elke lensvloeistof veiligheid en doeltreffendheid garandeert. Hierdoor is het ook nodig dat de multifunctionele lenzenvloeistoffen een perfect evenwicht hebben tussen doeltreffendheid en ontsmetting.

Om uw lenzen goed te onderhouden is het nodig dat u de gebruiksduur van de lenzen respecteert. Wees ook op de hoogte van de instructies over dagelijks onderhoud van uw lenzen. Lees de bijsluiter van het lensvloeistof dat u gebruikt.

Lenzenvloeistof van de grootste merken aan de scherpste prijzen vind je bij Weblens! Neem nu een kijkje in ons aanbod.

 
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »