Johnson & Johnson

Nood aan lenzen die comfortabel dragen? Dan zijn Johnson & Johnson lenzen de perfecte lenzen voor u! Johnson & Johnson biedt door zijn jarenlange ervaring het perfecte draagcomfort, want uw ogen verdienen het beste.

Johnson & Johnson is een Amerikaans bedrijf actief in de farmaceutische industrie dat in 1886 opgericht werd. Johnson & Johnson heeft meer dan 200 dochterondernemingen waaronder ook Janssen Pharmaceutica. Farmacie, medische producten en consumenten producten zijn de drie divisies van Johnson & Johnson. Onder consumenten producten zitten ook de Acuvue Johnson & Johnson contactlenzen. Acuvue werd in 1981 onder Frontier Contact Lenses verkocht aan Johnson & Johnson. Naast Acuvue zijn er ook Surevue Johnson & Johnson lenzen beschikbaar.

Johnson & Johnson lenzen staan in voor draagcomfort door hun unieke zachtheid. Johnson & Johnson heeft zowel daglenzen als weeklenzen in hun assortiment. De Johnson & Johnson weeklenzen kan u ofwel 7 dagen en 6 nachten continu dragen ofwel 2 weken enkel overdag dragen. Wanneer u ze enkel overdag draagt, moet u de lenzen ’s nachts bewaren in lenzenvloeistof. De daglenzen van Johnson & Johnson dienen elke avond weggegooid te worden. Zo kan u de volgende dag opnieuw genieten van een vers paar lenzen van Johnson & Johnson.

Johnson & Johnson biedt ook een scherp zicht voor mensen die lijden aan een aandoening. Zo zijn er zowel Johnson & Johnson contactlenzen voor astigmatisme als voor ouderdomsverziendheid.

Neem snel een kijkje in ons aanbod Johnson & Johnson lenzen en geniet van het unieke comfort!

Lees meer


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »