Proclear Multifocal Toric - 6 lenzen

Als u astigmatisme hebt, kunt u last hebben van een wazig of vertekend zicht. Dat kan op elke leeftijd gebeuren. Maar ergens tussen de 40 en 45 wordt het zicht van iedereen op voorwerpen van dichtbij, zoals een boek of menu, minder scherp.
Beschikbaarheid:
Verzendklaar in 2-3 dagen
Levertijd:
Levering tussen 2 à 3 weken
Stukprijs:
€94,90 / Stuk
Links
Rechts
€94,90
Incl. btw

Deze oogafwijking heet 'presbyopie' en hoort bij het natuurlijke verouderingsproces. Voor het bijstellen van beide afwijkingen hebt u lenzen nodig die uw zicht op elke afstand corrigeren, zoals onze multifocale torische Proclear©-contactlenzen. Ze zorgen voor scherp zicht, of u nu de krant leest of een verkeersbord in de verte.

Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. Proclear Multifocal Toric zijn multifocale contactlenzen voor mensen met astigmatisme. Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Voor het onderhoud raden wij all-in-one vloeistof zoals Complete of Renu aan. Deze koopt u zeer voordelig bij WEBLENS ! Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

Merk: Proclear
Producent: CooperVision
Curve (BC): 8.4 - 8.8
Diameter (DIA): 14.40mm
Materiaal: Omafilcon B
Materiaal Type: Hydrogel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »