Proclear Toric XR - 6 lenzen

Als u astigmatisme hebt, kan uw zicht wazig of vertekend zijn als u naar voorwerpen dichtbij of veraf kijkt. Torische Proclear contactlenzen van CooperVision corrigeren dit probleem.
Beschikbaarheid:
Verzendklaar in 2-3 dagen
Levertijd:
Levering tussen 2 à 3 weken
Stukprijs:
€84,90 / Stuk
Links
Rechts
€84,90
Incl. btw

Zelfs als u in hoge mate last hebt van astigmatisme, kunt u genieten van de voordelen van torische Proclear-lenzen dankzij onze serie voor zeer slechte ogen (XR). Maar u wilt meer dan astigmatisme corrigeren. U wilt contactlenzen die ook prettig zitten. Wij horen u. Torische Proclear-lenzen blijven de hele dag 96% gehydrateerd, zelfs als u ze 12 uur onafgebroken draagt. Deze geavanceerde contactlens van CooperVision is een torische lens voor mensen met een hoge astigmatische waarde. Correcties in Cylinder zijn corrigeerbaar tot -5,75. Dankzij de unieke technologie van de Proclear lens is dit mogelijk. De lens is uiterst geschikt voor mensen met gevoelige ogen.

Proclear Compatibles Toric XR zijn torische contactlenzen die maandelijks vervangen dienen te worden.Ideaal in combinatie met Complete Revitalens of BioTrue.

Merk: Proclear
Producent: CooperVision
Curve (BC): 8.4 - 8.8
Diameter (DIA): 14.40mm
Materiaal: Omafilcon B
Materiaal Type: Hydrogel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »