9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Proclear Multifocal XR - 6 lenzen

Met u deze zachte, soepele lenzen ziet u weer scherp, of u nu aan het sms'en bent, achter uw computer werkt of zoekt naar het juiste verkeersbord dat hier ergens moet staan.

Eindelijk een contactlens voor leeftijdsverziendheid Voortaan is een bril bij leeftijdsverziendheid overbodig. CooperVision introduceert de Proclear Compatibles Multifocal: zachte maandlenzen voor ver én dichtbij. De Proclear Compatibles Multifocal zijn een uitkomst voor sport, uitgaan en andere activiteiten, maar kunnen de gehele dag gedragen worden. Wanneer u vroeger geen bril droeg, geven deze lenzen u uw oude uiterlijk weer terug! Wie een leesbril tevoorschijn moet halen om iets te kunnen lezen, voelt zich op slag ouder worden. Nog vervelender is het gestuntel met twee brillen, één voor veraf en één voor dichtbij. Met de Proclear Compatibles Multifocal van Coopervision is deze tijd definitief voorbij. De lenzen bieden u het comfort en de zekerheid van scherp zien op elke afstand, zonder de beperkingen. De nieuwe multifocale contactlenzen corrigeren door licht scherp op het netvlies te projecteren, zowel van veraf, middelver als dichtbij. Er zit dus geen apart leesgedeelte in de lens geslepen, zoals bij multifocale brillenglazen. Met de Proclear Compatibles Multifocal heeft u dus nooit meer een bril nodig.

Draagtijd:
Maandlenzen
Fabrikant:
CooperVision
Type lens:
Multifocaal

No reviews found

46482140-R
Prijs per doosje: 78.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
157.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Geniet van van het draagcomfort en de vrijheid van multifocale Proclear contactlenzen van CooperVision.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.