9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Acuvue 1-Day Moist Astigmatism - 90 lenzen

Met deze contactlenzen garandeert Acuvue u comfort van het begin tot het einde van de dag. Uniek in zijn soort omwille van het uitgebreide bereik van sterkte. 

1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM contactlenzen bieden u een unieke combinatie van helder, stabiel zicht, comfort tot aan het einde van de dag en het gemak en hygiëne dat een daglens biedt. Clear and stable vision Contactlensdragers met een cilindrische afwijking hebben meestal last van een wazig zicht tijdens hun dagelijkse bezigheden. De lens blijft niet in de juiste positie op het oog zitten en dit wordt ervaren door een onscherp zicht en een gebrekkig comfort. 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM met de unieke “Accelerated Stabilisation Design”(ASD): door deze technologie blijft de lens stabiel op het oog zitten zelfs als auto rijdt, danst, sport of gewoon TV kijkt. 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM Zijn ze geschikt voor u? 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM contactlenzen zijn ideaal als u: * wilt genieten van de vrijheid, gemak en hygiëne dat een daglens met een cilinder u biedt * een duidelijk en stabiel zicht en draagcomfort wenst * verteld is dat u geen lenzen kunt dragen omdat u een cilinder heeft * wazige en instabiele zicht ervaart met uw huidige contactlenzen * of uw ogen droog en oncomfortabel aanvoelen aan het einde van dag Welke zichtproblemen corrigeren ze? 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM contactlenzen kunnen het volgende corrigeren: • Astigmatisme Waarom moet u ze proberen? 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM contactlenzen geven u al deze voordelen: * Duidelijk en stabiel zicht zodat u geen enkel moment hoeft te missen * Fris en comfortabel gevoel de gehele dag door * Comfort tot aan het einde van je dag wanneer je ogen moe zijn * Hygiëne en gemak van elke dag een nieuwe schone lens * UV-bescherming De technologie * De ‘Accelerated Stabilisation Design’-technologie (ASD) gebruikt de kracht van het natuurlijke knipperen van de ogen om de contactlens op de juiste plaats te houden en u een duidelijk en stabiel zicht te geven. * Door de exclusieve Lacreon™ technologie blijft een vochtrijk ingrediënt ingesloten dat 100% in de lens zit, zelfs aan het eind van de dag wanneer uw ogen vermoeid zijn en dit het meest nodig hebben * UV-bescherming van 80% tegen de UV A-straling en 95% tegen de UV B-straling. Draagschema van 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM Neem de 1•DAY ACUVUE® for ASTIGMATISM contactlenzen dagelijks uit en gooi ze weg. Begin elke dag met een nieuw, schoon paar lenzen. 1 1•DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM block at least 95% UVB and 80% UVA rays. UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor zonnebrillen met UV –Block aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken.

OPGELET: CYLINDER -2.25 IS NIET VERKRIJGBAAR IN POSTIEVE (+) STERKTES! 

Draagtijd:
Daglenzen
Fabrikant:
Johnson & Johnson
Type lens:
Torisch

No reviews found

33415673-R
Prijs per doosje: 74.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
149.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Bent u op zoek naar daglenzen voor een scherp en helder zicht met astigmatisme, welke kant u uw ogen of hoofd ook op beweegt? Heeft u last van droge ogen aan het einde van de dag? Dan is 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM de ideale contactlens voor u.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.