9.6 based on 247 reviews
Now 5% discount on all products!
Always the lowest prices
Easy & fast reordering

Biomedics 55 Evolution - 6 lenzen

Biomedics 55 evolution levert keer op keer prestaties waarop u kunt vertrouwen - en uitstekende eigenschappen. De Biomedics 55 evolution lens heeft een asferisch lens ontwerp, dat betekent voor u een helder en scherp zicht. Daarnaast is er een UV-filter in de lens opgenomen. 

Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. Biomedics is de basis lens van Cooper Vision, WEBLENS levert deze lens goedkoop dankzij de grote voorraad die we hier van hebben! Dit wil dus ook zeggen, heel snelle levering! Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Gebruik bij voorkeur een kwalitatief product zoals Renu of Complete. Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

33561950-R
Prijs per doosje: 22.90
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
45.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Weblens
+32 37 666 777

Biomedics contactlenzen hebben een asferisch ontwerp voor een helder en scherp zicht. Deze basis contactlens van CooperVision heeft zich doorheen de jaren al uitstekend bewezen en is van topkwaliteit. Positieve sterktes (+) enkel verkrijgbaar in BC 8.80

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Local service points

Do you need a certified optometrist who can help you with all your questions? Our service points are ready for you

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase