9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Oogdruppels

(0 Review)
8.90
+
(0 Review)
17.90
+
(0 Review)
8.90
+

Heeft u last van droge, geïrriteerde ogen? Weblens heeft een ruim aanbod in oogdruppels die uw ogen bevochtigen en verfrissen. U kan uw oogdruppels online bestellen aan een zeer voordelige prijs!

Wanneer u onvoldoende traanvocht creëert, kan de contactlens schuren tegen het hoornvlies. Dit kan een vermoeid gevoel en rode ogen geven. Ook de kwaliteit van uw traanvocht is belangrijk. Wanneer uw ogen in tegenstelling tot onvoldoende traanvocht te veel traanvocht produceren, is de kwaliteit van het traanvocht niet goed. Het oog geeft een signaal aan de traanklier dat er meer traanvocht moet komen, waardoor er een overvloed aan tranen is. U herkent dit gevoel misschien wel van tijdens wandel- of fietstochtjes. Een oplossing hiervoor zijn ‘kunsttranen’, meer gekend als oogdruppels. Oogdruppels voor lenzen zorgen voor de bevochtiging en verfrissing van droge ogen en zorgen voor het behoud van voldoende traanvocht. Oogdruppels kunnen bovendien ook zorgen voor een betere kwaliteit van het eigen traanvocht.

Weblens biedt een ruim assortiment in comfortdruppels, zoals Blink Intensive Tears oogdruppels voor contactlenzen. Blink Intensive Tears zijn oogdruppels die uw ogen voldoende hydrateren en ervoor zorgen dat uw natuurlijke traanvocht verbeterd wordt. Al onze oogdruppels zijn uiterst geschikt voor zowel lensdragers als niet-lensdragers.

Heeft u nood aan oogdruppels? Direct oogdruppels kopen bij Weblens! Neem een kijkje in ons aanbod en bestel uw oogdruppels online!

Product filters
Fabrikant
Merk