9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

EasySept Eco Pack - 3x360ml

Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem van Bausch+Lomb. Voor een diepe en grondige reiniging, geschikt voor zachte lenzen.

EasySept peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem. De 3% waterstofperoxide vloeistof gedraagt zich als een desinfecterend middel voor alle micro-organismen en garandeert perfecte reiniging na zes uur weken. Hoewel de vloeistof hard is voor bacteriën, is deze zacht voor uw lenzen. Veilig te gebruiken bij alle zachte week-, twee-weken- of maandlenzen.

EasySept peroxide contactlensverzorgingssysteem is voorzien van een verbeterde lenshouder. Deze is makkelijker in het gebruik en bovendien lekbestendig!

No reviews found

33564746
Prijs per doosje: 33.90
In voorraad
Aantal
Links
+
Deze lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen. Reinigt de lenzen zeer grondig.EasySept all-in-one solution. Deze vloeistof reinigt uw lenzen op basis van een waterstofperoxide verzorgingsvloeistof. De peroxide vloeistof wordt geneutraliseerd via het neutralisteentje in het lenspotje.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.