Air Optix Aqua Multifocal - 3 lenzen

U ONTVANGT AIR OPTIX HYDRAGLYDE - DEZE LENZEN WORDEN NIET MEER GEPRODUCEERD. Het comfort van de vertrouwde Air Optix Aqua lenzen gecombineerd met nabijzicht. De multifocale lens voor de veeleisende contactlensdrager.
Beschikbaarheid:
Verzendklaar in 2-3 dagen
Stukprijs:
€34,90 / Stuk
Links
Rechts
€34,90
Incl. btw

Multifocale maandlenzen voor een scherp zicht op alle afstanden en uitstekend comfort de hele dag lang, hoe lang die dag ook duurt.- Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens voor een scherp zicht op alle afstanden, voor wie moeite krijgt met lezen. Bevat het AQUA Moisture systeem voor extra comfort, van bij het inzetten, de hele dag, elke dag overdag dragen, hoe lang de dag ook duurt.

Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL zijn Silicone Hydrogel lenzen om ver ?n nabij goed mee te zien. Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Voor het onderhoud raden wij all-in-one vloeistof zoals Complete of Renu aan. Deze koopt u zeer voordelig bij WEBLENS ! Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

Merk: Air Optix
Producent: Alcon
Curve (BC): 8.6
Diameter (DIA): 14.20mm
Materiaal: Lotrafilcon B
Materiaal Type: Silicone Hydrogel

5/5

Super leeslenzen, ik zie er perfect mee, zowel ver als dichtbij!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »