Purevision - 6 lenzen

Bausch + Lomb PureVision contactlenzen zijn gemaakt van het unieke AerGel materiaal, dat een uitstekend zicht biedt met een uitzonderlijk draagcomfort en gezonde ogen. Positieve sterktes (+) enkel verkrijgbaar in BC 6.80
Beschikbaarheid:
Verzendklaar in 2-3 dagen
Stukprijs:
€31,90 / Stuk
Links
Rechts
€31,90
Incl. btw

Met PureVision contactlenzen ervaart u het leven met het heldere zicht en het draagcomfort die passen bij uw leefstijl. AerGel maakt PureVision contactlenzen uitzonderlijk gezond. Hierdoor kunnen natuurlijke concentraties zuurstof uw ogen bereiken en het voorkomt dat proteïnen zich ophopen. Uw ogen voelen comfortabel aan gedurende de hele dag en tot diep in de nacht.OPGELET: Correcties vanaf -6.50 bestaan enkel in BC 8.60 !

Of bestel EXTRA VOORDELIG met een BASIC of PREMIUM All-in-One vloeistof:

Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. Purevision is een top product van Bausch + Lomb dat we hier bij WEBLENS absoluut aanbevelen en ook op voorraad hebben! Dit wil zeggen; SUPER SNELLE levering! Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Gebruik bij voorkeur een kwalitatief product zoals Renu of Complete. Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

 
Merk: Purevision
Producent: Bausch+Lomb
Curve (BC): 8.3 - 8.6
Diameter (DIA): 14.00mm
Materiaal: Balafilcon A
Materiaal Type: Silicone Hydrogel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »