9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Levering in België: €3,90 Levering NL, DE en LUX: €4,90 Levering Frankrijk: €5,90 Levering Spanje: €6,90 Levering geschiedt pas na betaling. Leveringstermijnen aangegeven op de website zijn indicatief en niet bindend. Er wordt gestreefd naar de kortst mogelijke levertermijnen. Eventuele vertragingen geven de koper niet het recht de bestelling te annuleren noch een schadevergoeding te eisen.

In geval van overmacht is Weblens gerechtigd om de bestelling eenzijdig te annuleren. Bij het niet nakomen van de punten uit deze algemene verkoopsvoorwaarden is Weblens gemachtigd om de samenwerking met de koper eenzijdig op te zeggen.

Afhalingen kunnen gebeuren op het afhaalpunt Ten Bos 5 in 9100 Nieuwkerken-Waas en Grote Markt 11, 9120 Beveren-Waas, België. Bij afhalingen worden geen portkosten gerekend.

Klachten ivm zichtbare en onzichtbare gebreken of de niet-conformiteit van de gevraagde producten moeten schriftelijk binnen de 14 dagen gemeld worden. Het terugsturen van de producten moet franco en dus zonder kosten voor Weblens gebeuren. Retourzendingen worden enkel aanvaard als hiervoor schriftelijk toestemming werd gegeven door Weblens.

Retourneren

Wenst u een bepaald product te retourneren naar Weblens? Dat kan mits toestemming van onze kant. Neem altijd eerst even contact op met ons om juist af te spreken. Dit kan via +32 37 666 777 of via info@weblens.be

Wat kan u terugzenden?

Er worden enkel producten teruggenomen als deze in de originele, ongeopende, onbeschreven en onbeschadigde verpakking zit. De goederen dienen ook altijd in een harde verpakking teruggestuurd te worden. Gelieve nooit lenzen of producten in een zachte enveloppe op te sturen, de terugbetaling hiervan zal niet worden aanvaard.

Contactlenzen die op maat vervaardigd werden komen nooit in aanmerking om retour gestuurd te worden.