9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Acuvue Vita Astigmatism - 6 lenzen

Discomfort verleden tijd

Meer dan 2/3 van de maandlens dragers ervaart discomfort naarmate de maand vordert. Een veel gehoorde klacht van maandlens dragers is dat ze vanaf de 3e week meer last krijgen van droge en geïrriteerde ogen. Als gevolg hiervan stoppen ze met het dragen van lenzen of gebruiken ze bijvoorbeeld oogdruppels ter compensatie. Met Acuvue Vita contactlenzen is dit niet langer nodig.

HydraMax technologie

Johnson & Johnson wil met de nieuwe Acuvue Vita for Astigmatism lens laten zien dat maandlenzen de hele maand comfortabel gedragen kunnen worden. De HydroMax technologie zorgt ervoor dat de lens de volle vier weken goed gehydrateerd en comfortabel blijft. Droge en vermoeide ogen zijn daarmee verleden tijd.

 

 

No reviews found

68069447-R
Prijs per doosje: 39.90
In voorraad
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
79.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Acuvue Vita for Astigmatism is de nieuwste torische maandlens van producent J&J. Het nieuwe ontwerp en de HydroMax technologie komt tegemoet aan de hoge eisen die we aan het draagcomfort stellen. Steeds vaker en langer werken we in droge ruimtes en staren we lang naar beeldchermen. Vooral lensdragers ervaren dan discomfort en hebben last van oogirritatie, doordat de traanfilm gedestabiliseerd is. Met de nieuwe Acuvue Vita for Astigmatism is dit verleden tijd!
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.