9,6 Basierend auf 247 Bewertungen
Kostenloser Versand ab €80
Kostenloser Versand ab 79 Euro
Einfache und schnelle Nachbestellung

Acuvue Vita Astigmatism - 6 lenzen

Discomfort verleden tijd

Meer dan 2/3 van de maandlens dragers ervaart discomfort naarmate de maand vordert. Een veel gehoorde klacht van maandlens dragers is dat ze vanaf de 3e week meer last krijgen van droge en geïrriteerde ogen. Als gevolg hiervan stoppen ze met het dragen van lenzen of gebruiken ze bijvoorbeeld oogdruppels ter compensatie. Met Acuvue Vita contactlenzen is dit niet langer nodig.

HydraMax technologie

Johnson & Johnson wil met de nieuwe Acuvue Vita for Astigmatism lens laten zien dat maandlenzen de hele maand comfortabel gedragen kunnen worden. De HydroMax technologie zorgt ervoor dat de lens de volle vier weken goed gehydrateerd en comfortabel blijft. Droge en vermoeide ogen zijn daarmee verleden tijd.

 

 
68069447-R
Prijs per doosje: 39.90
verzendklaar in 2-3 werdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
79.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Weblens
+32 37 666 777
Acuvue Vita for Astigmatism is de nieuwste torische maandlens van producent J&J. Het nieuwe ontwerp en de HydroMax technologie komt tegemoet aan de hoge eisen die we aan het draagcomfort stellen. Steeds vaker en langer werken we in droge ruimtes en staren we lang naar beeldchermen. Vooral lensdragers ervaren dan discomfort en hebben last van oogirritatie, doordat de traanfilm gedestabiliseerd is. Met de nieuwe Acuvue Vita for Astigmatism is dit verleden tijd!
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase