9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Acuvue 1-Day Moist Multifocal - 30 lenzen

Merkt u ook tijdens het lezen dat uw armen te kort worden? Naarmate men ouder wordt, vragen de specifieke behoeften van de ogen om een andere correctie. De pupilgrootte verandert door leeftijd, de ooglens wordt stugger en de hoeveelheid traanvocht neemt af. Na ruim vijf jaar onderzoek is er een nieuwe, baanbrekende multifocale contactlens ontwikkelt: 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL.

Nooit eerder werd op zulke grote schaal onderzoek gedaan naar de leeftijdsgebonden verandering van de pupilgrootte dan voor de ontwikkeling van deze contactlens. Dit resulteerde in een contactlens die door het unieke ontwerp, inspeelt op de variaties in pupilgrootte waardoor het algehele zicht zowel veraf als dichtbij zo optimaal mogelijk blijft.

No reviews found

34583999-R
Prijs per doosje: 31.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
63.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Dagelijks vervangbare contactlenzen. Deze multifocale daglenzen van Johnson & Johnson geven de hele dag lang een zeer aangenaam comfort. De technologie van deze lenzen is uniek en zorgt voor een helder vertezicht & nabijzicht.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.