9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Air Optix Aqua Multifocal - 3 lenzen

Multifocale maandlenzen voor een scherp zicht op alle afstanden en uitstekend comfort de hele dag lang, hoe lang die dag ook duurt.- Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens voor een scherp zicht op alle afstanden, voor wie moeite krijgt met lezen. Bevat het AQUA Moisture systeem voor extra comfort, van bij het inzetten, de hele dag, elke dag overdag dragen, hoe lang de dag ook duurt.

Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL zijn Silicone Hydrogel lenzen om ver ?n nabij goed mee te zien. Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Voor het onderhoud raden wij all-in-one vloeistof zoals Complete of Renu aan. Deze koopt u zeer voordelig bij WEBLENS ! Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

Gerda Vertongen
Reactie
Super leeslenzen, ik zie er perfect mee, zowel ver als dichtbij!
33561905-R
Prijs per doosje: 34.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
69.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
U ONTVANGT AIR OPTIX HYDRAGLYDE - DEZE LENZEN WORDEN NIET MEER GEPRODUCEERD.Het comfort van de vertrouwde Air Optix Aqua lenzen gecombineerd met nabijzicht. De multifocale lens voor de veeleisende contactlensdrager.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.