9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Dailies AquaComfort Plus Multifocal - 90 lenzen

Dagelijks vervangbare contactlenzen. Focus Dailies Progressives is de multifocale contactlens in het Dailies gamma van Alcon. Een zalig comfortable lens dankzij top technologie van Alcon. Daglenzen voor ver én nabij! Ideaal voor sport en vrije tijd. Elke dag een verse set contactlenzen is dé gezonde oplossing voor uw ogen. U hebt geen onderhoudsproducten nodig, dus geen gesleur met flessen. Focus Dailies progressives wordt op 2 werkdag verzendklaar gemaakt!

Tinne Homans
Reactie
Super lenzen, ik ik vind de kwaliteit heel goed, ik zie er heel scherp mee (ver EN dicht!) en ik voel ze niet zitten. Snel geleverd en heel tevreden van de telefonische opvolging!
Rita Wezenbeek
Reactie
Levering was in orde, maar in maximum tijd die voorspeld was. Bovendien ergerlijke aanhouding over beoordeling; een review is een gunst van de klant, niet een verplichting!
Georges Lootens
Reactie
Met deze leeslenzen kan ik zeer goed ver kijken, lezen gaat ook zeer goed, niet als het echt donker begint te worden.
33415553-R
Prijs per doosje: 79.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
159.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Dagelijks vervangbare contactlenzen. Focus Dailies Aquacomfort Plus Multifocal is de multifocale contactlens in het Dailies gamma van Alcon. Een zalig comfortable lens dankzij top technologie van Alcon. Daglenzen voor ver én nabij!
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.