9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Avaira Vitality - 6 lenzen

De derde generatie siliconen-hydrogel-materialen in Avaira® Vitalityblijft uit zichzelf vochtig, zonder behandelingen aan het oppervlak. Dat zorgt, samen met het hogere watergehalte, voor een krachtige, comfortabele lens.

Daarnaast zorgt de gepatenteerde Aquaform® Technology van CooperVision voor een contactlens die van nature hydrofiel is. Aquaform® Technology werkt met langere siloxaanketens, waardoor de lens minder siliconen nodig heeft voor een hoge zuurstofdoorlatendheid. Ook creëert de technologie binnenin het lensmateriaal geladen gebieden, die waterstofbruggen vormen met watermoleculen. Dit houdt het water vast in de lens, wat zorgt voor meer comfort en minder afzettingen.

 

No reviews found

35740049-R
Prijs per doosje: 26.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
53.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Avaira Vitality-maandlenzen bieden de uitstekende prestaties en de zichtkwaliteit die uw klanten van Avaira gewend zijn, maar nu met een hoger watergehalte en een verbeterde Klasse 1-UV-bescherming. Allemaal voor dezelfde betaalbare prijs.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.