9.6 based on 247 reviews
Free shipping from 79 euro!
Always the lowest prices
Easy & fast reordering

Biofinity - 6 lenzen

Bij alle Biofinity-lenzen wordt gebruik gemaakt van onze exclusieve Aquaform technologie. Deze technologie met gecombineerde materialen bieden u een unieke comfortabele kwaliteitslens die uw ogen laat ademen en op natuurlijke wijze vochtig blijft. Deze maandlezen zullen u een fantastisch comfort bieden! 

Aquaform, de balans tussen water en zuurstof.Inspelen op de tendens van deze tijd. Dat doet Biofinity. De revolutionaire, nieuwe silicone hydrogel maandlens met het unieke, gepatenteerde Aquaform. Dit materiaal levert, in combinatie met een geavanceerd lensdesign, de perfecte balans op tussen water en zuurstof. Het verschil met de reeds bestaande silicone hydrogel lenzen zit in het Aquaform. Dit zijn lange siliconefibers waar vocht zich aan hecht. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk bevochtigend materiaal. De fibers cre?ren tevens een extra hoog zuurstofniveau. Door de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en de continue bevochtiging geeft deze lens dag en nacht optimaal comfort. Dag en nacht verantwoord lenzen dragen Biofinity lenzen zijn nauwelijks voelbaar en door de optie om de lenzen dag en nacht in te houden geven ze je een gevoel van vrijheid. Een zachte en uiterst comfortabele lens waarmee je zelfs kunt slapen en die de ogen in goede conditie houdt. De beperkingen die het lenzen dragen met zich mee kunnen brengen, is nu verleden tijd door de komst van Biofinity. Deze bijzondere lenzen richten zich op lensdragers die hun lenzen 24 uur per dag willen dragen en passen in elke levensstijl.

33561983-R
Prijs per doosje: 35.90
In voorraad
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
71.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Weblens
+32 37 666 777

Biofinity is een unieke Silicone Hydrogel lens die het dagdagelijks comfort garandeert! Deze lens voelt direct natuurlijk aan en geeft een optimale scherpte dankzij haar uniek ontwerp.

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase