9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Biofinity Energys - 6 lenzen

Bij alle Biofinity-lenzen wordt gebruik gemaakt van onze exclusieve Aquaform technologie. Deze technologie met gecombineerde materialen bieden u een unieke comfortabele kwaliteitslens die uw ogen laat ademen en op natuurlijke wijze vochtig blijft. Deze maandlezen zullen u een fantastisch comfort bieden! 

Aquaform, de balans tussen water en zuurstof.Inspelen op de tendens van deze tijd. Dat doet Biofinity. De revolutionaire, nieuwe silicone hydrogel maandlens met het unieke, gepatenteerde Aquaform. Dit materiaal levert, in combinatie met een geavanceerd lensdesign, de perfecte balans op tussen water en zuurstof. Het verschil met de reeds bestaande silicone hydrogel lenzen zit in het Aquaform. Dit zijn lange siliconefibers waar vocht zich aan hecht. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk bevochtigend materiaal. De fibers cre?ren tevens een extra hoog zuurstofniveau. Door de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en de continue bevochtiging geeft deze lens dag en nacht optimaal comfort. Dag en nacht verantwoord lenzen dragen Biofinity lenzen zijn nauwelijks voelbaar en door de optie om de lenzen dag en nacht in te houden geven ze je een gevoel van vrijheid. Een zachte en uiterst comfortabele lens waarmee je zelfs kunt slapen en die de ogen in goede conditie houdt. De beperkingen die het lenzen dragen met zich mee kunnen brengen, is nu verleden tijd door de komst van Biofinity. Deze bijzondere lenzen richten zich op lensdragers die hun lenzen 24 uur per dag willen dragen en passen in elke levensstijl.

Fabrikant:
CooperVision
Bjorn
Reactie
Super comfortabele lenzen tegen een redelijke prijs. Ging van pijnlijke ogen op het einde van de dag met mijn oude lenzen tot niks last. Zelfs 's nachts inlaten was geen probleem met deze lenzen.
Bert
Reactie
Super tevreden, beste prijs, super snelle levering. Top!
43249925-R
Prijs per doosje: 39.90
In voorraad
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
79.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Biofinity Energys heeft een uniek ontwerp. Deze lens is gemaakt voor mensen die dagelijks veel tijd doorbrengen achter een computer of tablet. Biofinity Energys zorgt voor minder vermoeide ogen op het einde van de dag. Biofinity Energys heeft hetzelfde comfort als de gekende Biofinity maar is dus rustgevender voor de ogen.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.