9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Biotrue One Day Presbyopia - 30 lenzen

Gemakkelijk in te zetten én een zeer comfortabele contactlens om te dragen. 

Van de Bausch + Lomb BioTrue One Day familie, nu ook de multifocale daglens met hetzelfde comfort. Eenvoudig in gebruik en geeft een haarscherp zicht. Uw ogen zijn ook beschermd tegen het schadelijke UV licht dankzij de UV filter in deze contactlens. Gemakkelijk in te zetten én een zeer comfortabele contactlens om te dragen.

Claude Loosvelt
Reactie
Heb al veel verschillende multifocale lensen geprobeerd en altijd voelde ik die zitten of waren die niet echt goed om veraf of dichtbij te zien. Deze lensen zijn de gemakkelijkste die ik al ooit heb gedragen. Je voelt ze werkelijk niet zitten zelfs niet na een hele dag dragen, en om veraf of dichtbij te zien zijn ze top.
33415598-R
Prijs per doosje: 29.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
59.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Van de Bausch + Lomb BioTrue One Day familie, nu ook de multifocale daglens met hetzelfde comfort. Eenvoudig in gebruik en geeft een haarscherp zicht. Uw ogen zijn ook beschermd tegen het schadelijke UV licht dankzij de UV filter in deze contactlens.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.