9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Dailies AquaComfort Plus - 90 lenzen

Het eerste component zorgt voor een zijdezacht gevoel. Het tweede component maakt van deze Dailies een frisse lens en het derde component zorgt voor een continue hydratatie. Daglenzen van Dailies zijn een echte aanrader.

Wist je dat je 14.000 keer per dag knippert? Focus DAILIES All Day Comfort bevat Polyvinylalcohol (PVA), een bevochtigende component die vaak gebruikt wordt in comfortdruppeltjes. Bij elke knipperslag wordt PVA geleidelijk uit de lens vrijgemaakt, en dit gedurende heel de dag. Deze PVA zorgt ervoor dat u ook op het einde van de dag van een uiterst comfortabel gevoel geniet. DAILIES AquaComfort Plus is de eerste daglens die 3 comfortcomponenten bevat voor een onovertroffen comfort de hele dag lang: * een eerste component zorgt voor een zijdezachte comfortfilm over de lens, meteen merkbaar bij het inzetten * een tweede component zorgt voor een bevochtigende werking gedurende heel de dag * een derde component wordt geactiveerd door het knipperen en verfrist je ogen tot aan het eind van de dag Comfort vanaf het eerste contact tot op het eind van de dag!

 
Draagtijd:
Daglenzen
Fabrikant:
Alcon
Type lens:
Sferisch
Bert Desimpel
Geverifiëerde aankoop
Reactie
Draag deze lenzen al jaren, super goede kwaliteit, zeer scherpe prijs.
Karen Maes
Geverifiëerde aankoop
Reactie
Draag deze lenzen al jaren, super goede kwaliteit en ik voel ze nooit zitten. Bij weblens krijg ik ze altijd heel snel opgestuurd en zijn ze echt heel goedkoop! tevreden dus
Thomas Bax
Geverifiëerde aankoop
Reactie
Draag al jaren dailies, deze zitten echt super comfortabel!
Pieter Maes
Geverifiëerde aankoop
Reactie
Goede lenzen, voel ze nooit zitten, goede prijs/kwaliteit verhouden. Ik kan ze heel goed verdragen en ze zijn heel snel geleverd.
33417056-R
Prijs per doosje: 49.90
In voorraad
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
99.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Focus Dailies AquaComfort Plus contactlenzen bieden een enorm comfort. De lens zit comfortabel en is makkelijk in en uit te zetten. Dankzij drie comfortcomponenten ervaart u een enorm draagcomfort van deze lenzen.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.