9.6 based on 247 reviews
Now 5% discount on all products!
Always the lowest prices
Easy & fast reordering

Dailies AquaComfort Plus - 90 lenzen

Het eerste component zorgt voor een zijdezacht gevoel. Het tweede component maakt van deze Dailies een frisse lens en het derde component zorgt voor een continue hydratatie. Daglenzen van Dailies zijn een echte aanrader.

Wist je dat je 14.000 keer per dag knippert? Focus DAILIES All Day Comfort bevat Polyvinylalcohol (PVA), een bevochtigende component die vaak gebruikt wordt in comfortdruppeltjes. Bij elke knipperslag wordt PVA geleidelijk uit de lens vrijgemaakt, en dit gedurende heel de dag. Deze PVA zorgt ervoor dat u ook op het einde van de dag van een uiterst comfortabel gevoel geniet. DAILIES AquaComfort Plus is de eerste daglens die 3 comfortcomponenten bevat voor een onovertroffen comfort de hele dag lang: * een eerste component zorgt voor een zijdezachte comfortfilm over de lens, meteen merkbaar bij het inzetten * een tweede component zorgt voor een bevochtigende werking gedurende heel de dag * een derde component wordt geactiveerd door het knipperen en verfrist je ogen tot aan het eind van de dag Comfort vanaf het eerste contact tot op het eind van de dag!

 
33417056-R
Prijs per doosje: 49.90
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
99.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Weblens
+32 37 666 777
Focus Dailies AquaComfort Plus contactlenzen bieden een enorm comfort. De lens zit comfortabel en is makkelijk in en uit te zetten. Dankzij drie comfortcomponenten ervaart u een enorm draagcomfort van deze lenzen.
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Local service points

Do you need a certified optometrist who can help you with all your questions? Our service points are ready for you

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase