9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis Gratis verzending vanaf 79 euro
Goed Goedkoopste Promopacks
Simpel Simpel herbestellen

Air Optix Aqua plus Hydraglyde Astigmatism - 6 lenzen

Deze lens is exact dezelfde als de Air Optix Aqua Astigmatism alleen voorzien van een Hydraglyde laag die zorgt voor meer comfort en meer bevochtiging. Minder last van droge ogen.

AIR OPTIX AQUA for Astigmatism is de torische variant van AIR OPTIX AQUA. Een hele dag een zalig gevoel van comfort. Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. Voor het onderhoud raden wij all-in-one vloeistof zoals Complete of Renu aan. Deze koopt u zeer voordelig bij Weblens ! Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

 
Draagtijd:
Maandlenzen
Fabrikant:
Alcon
Type lens:
Torisch

No reviews found

80768141-R
Prijs per doosje: 53.90
In voorraad
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
107.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Air Optix Aqua plus Hydraglyde For Astigmatism is een uiterst zuurstofdoorlaatbare contactlens, dankzij de Hydraglyde laag comfortabeler en beter tegen droge ogen. Ze laat je ogen dus ademen met deze nieuwste technologie. Een voorloper op zijn soort dankzij innovatie van Alcon.
  • Related products

Related products

Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.