Hello

Proclear Toric XR - 6 lenzen

Zelfs als u in hoge mate last hebt van astigmatisme, kunt u genieten van de voordelen van torische Proclear-lenzen dankzij onze serie voor zeer slechte ogen (XR). Maar u wilt meer dan astigmatisme corrigeren. U wilt contactlenzen die ook prettig zitten. Wij horen u. Torische Proclear-lenzen blijven de hele dag 96% gehydrateerd, zelfs als u ze 12 uur onafgebroken draagt. Deze geavanceerde contactlens van CooperVision is een torische lens voor mensen met een hoge astigmatische waarde. Correcties in Cylinder zijn corrigeerbaar tot -5,75. Dankzij de unieke technologie van de Proclear lens is dit mogelijk. De lens is uiterst geschikt voor mensen met gevoelige ogen.

Proclear Compatibles Toric XR zijn torische contactlenzen die maandelijks vervangen dienen te worden.Ideaal in combinatie met Complete Revitalens of BioTrue.

No reviews found

33562334-R
Prijs per doosje: 84.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
169.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk

Als u astigmatisme hebt, kan uw zicht wazig of vertekend zijn als u naar voorwerpen dichtbij of veraf kijkt. Torische Proclear contactlenzen van CooperVision corrigeren dit probleem.

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Local service points

Do you need a certified optometrist who can help you with all your questions? Our service points are ready for you

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase