Air Optix Aqua - 6 lenzen

U ONTVANGT AIR OPTIX HYDRAGLYDE - DEZE LENZEN WORDEN NIET MEER GEPRODUCEERD. OPGELET: Sommige correcties zijn nu al niet meer leverbaar door Alcon, indien niet meer leverbaar sturen we automatisch de vernieuwde versie van deze contactlens op; Air Optix w
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Stukprijs:
€36,90 / Stuk
Links
Rechts
€36,90
Incl. btw

OPGELET: Sommige correcties zijn nu al niet meer leverbaar door Alcon, indien niet meer leverbaar sturen we automatisch de vernieuwde versie van deze contactlens op; Air Optix with Hydraglyde. Deze lens heeft dezelfde passing met nog meer comfort.

AIR OPTIX Aqua contactlenzen zijn gemaakt met een unieke lensoppervlaktechnologie die vuilwerend is, zodat je lenzen helder en schoon blijven tijdens de draagperiode. Het lensoppervlak is vochtig en bevochtigbaar voor constant comfort van dag 1 tot 30. AIR OPTIX Aqua contactlenzen zijn uiterst geschikt met een all-in-one vloeistof om te reinigen. 

De nieuwe hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens die je ogen beter laat ademen! AIR OPTIX¸ is een revolutionaire maandlens voor overdag dragen, gemaakt uit een siliconehoudend materiaal. AIROPTIX Deze lens laat maar liefst tot 5 keer meer zuurstof door naar het oog dan gewone maandlenzen. Ogen moeten ademen! Om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven hebben ogen zuurstof nodig, ze moeten als het ware kunnen ? ademen?. Het hoornvlies (voorste, doorzichtige deel van het oog, ook wel "cornea" genoemd) haalt de nodige zuurstof uit de lucht: deze lost op in het dun laagje traan op het oog, en kan zo worden opgenomen door de cellen van het hoornvlies. Een gewone contactlens maakt dit proces wat moeilijker, omdat ze een soort barri?re vormt tussen de lucht en het oog . Om te voorkomen dat het oog op termijn nadelen van een verminderde zuurstoftoevoer zou ondervinden, raden contactlens-specialisten meestal aan de lenzen niet langer dan 8 à 10 uur per dag te dragen. We hebben lenzen nodig die meer zuurstof doorlaten. De levensstijl van de huidige consument stelt echter vaak hogere eisen (denk maar aan het aantal uren dat de meesten doorbrengen achter een computerscherm!) en de aanbevolen draagtijden worden haast altijd overschreden. Nogal wat lensdragers vertonen dan ook bepaalde tekens die mogelijk op een zuurstoftekort wijzen, zoals rode ogen, oncomfortabele lenzen aan het eind van de dag, soms een wat branderig gevoel of jeuk, het gevoel droge ogen te hebben? CIBA Vision (nu Alcon) verricht reeds jaren onderzoek naar het ontwikkelen van nieuwe lensmaterialen die veel meer zuurstof naar het oog doorlaten, zodat de ogen gewoon kunnen blijven "ademen" en gezond blijven, ook op lange termijn. De nieuwe hoogzuurstofdoorlatende lenzen die door CIBA Vision / Alcon werden ontwikkeld, zijn gebaseerd op silicone en krijgen een speciaal laagje er rond, dat de lenzen beter bevochtigbaar maakt en waar eiwitneerslag zo goed als geen vat op heeft.

Merk: Air Optix
Producent: Alcon
Curve (BC): 8.6
Diameter (DIA): 14.20mm
Materiaal: Lotrafilcon B
Materiaal Type: Silicone Hydrogel

5/5

Perfecte lenzen, snel geleverd.

5/5

draag ze al jaren en heb geen opmerkingen. Zeker aan te raden!

5/5

Super goede lenzen, kwaliteit en heel scherpe prijs hier bij weblens! Al 5 jaar trouwe klant!

5/5

Zalig comfortabel!

5/5

Super lenzen aan een schitterende prijs! Ik betaalde vroeger het dubbele bij mijn optieker.

5/5

De beste lenzen ooit! Ik draag ze veel te lang, elke dag en eigenlijk zonder problemen! Top!

5 sterren op basis van 6 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »