Dailies AquaComfort Plus Multifocal - 90 lenzen

Dagelijks vervangbare contactlenzen. Focus Dailies Aquacomfort Plus Multifocal is de multifocale contactlens in het Dailies gamma van Alcon. Een zalig comfortable lens dankzij top technologie van Alcon. Daglenzen voor ver én nabij!
Beschikbaarheid:
Verzendklaar in 2-3 dagen
Stukprijs:
€79,90 / Stuk
Links
Rechts
€79,90
Incl. btw

Dagelijks vervangbare contactlenzen. Focus Dailies Progressives is de multifocale contactlens in het Dailies gamma van Alcon. Een zalig comfortable lens dankzij top technologie van Alcon. Daglenzen voor ver én nabij! Ideaal voor sport en vrije tijd. Elke dag een verse set contactlenzen is dé gezonde oplossing voor uw ogen. U hebt geen onderhoudsproducten nodig, dus geen gesleur met flessen. Focus Dailies progressives wordt op 2 werkdag verzendklaar gemaakt!

Merk: Dailies
Producent: Alcon
Curve (BC): 8.7
Diameter (DIA): 14.00mm
Materiaal: Nelfilcon A
Materiaal Type: Hydrogel

5/5

Super lenzen, ik ik vind de kwaliteit heel goed, ik zie er heel scherp mee (ver EN dicht!) en ik voel ze niet zitten. Snel geleverd en heel tevreden van de telefonische opvolging!

3/5

Levering was in orde, maar in maximum tijd die voorspeld was. Bovendien ergerlijke aanhouding over beoordeling; een review is een gunst van de klant, niet een verplichting!

4/5

Met deze leeslenzen kan ik zeer goed ver kijken, lezen gaat ook zeer goed, niet als het echt donker begint te worden.

4 sterren op basis van 3 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »