9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Proclear - 6 lenzen

Proclear contactlenzen zijn zelfs de enige contactlenzen die van de Amerikaanse FDA deze claim mogen gebruiken: Ze kunnen meer draagcomfort bieden aan contactlenzendragers die licht ongemak of symptomen ondervinden als gevolg van droge ogen als ze lenzen dragen.

Het absolute top produkt in de nieuwe comfort categorie in maandlenzen, voor ongeëvenaard gezond en comfortabel lenzen dragen Stelt u zich voor dat u de hele dag contactlenzen draagt die aan het einde van de dag even fris en comfortabel aanvoelen als toe u ze indeed. Met Proclear Compatibles is dat mogelijk! Zij zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar meer lenscomfort en uitstekende zichtkwaliteit, vooral wanneer u een van de 50% lensdragers bent die regelmatig ongemak of een droge ogen gevoel ondervindt of wanneer u lange tijd doorbrengt achter een computerscherm of in een omgeving met air-conditioning . Proclear Compatibles kunnen u een ongeëvenaard comfortniveau bieden omdat zij zijn gemaakt van een uniek materiaal dat synthetische moleculen van fosforylcholine (PC) bevat, een stof die men van nature aantreft in menselijke celmembranen. Deze moleculen trekken water aan en omhullen zich met water, en het is deze PC-TechnologieTM die helpt de lenzen vochtig en comfortabel te houden, zelfs na 12 uur dragen.

No reviews found

33562187-R
Prijs per doosje: 29.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
59.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Dankzij de PC Technology worden watermoleculen feitelijk onderdeel van de Proclear daglens, waardoor ze een natuurlijke weerstand krijgen tegen uitdroging.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.