9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Proclear Multifocal Toric - 6 lenzen

Deze oogafwijking heet 'presbyopie' en hoort bij het natuurlijke verouderingsproces. Voor het bijstellen van beide afwijkingen hebt u lenzen nodig die uw zicht op elke afstand corrigeren, zoals onze multifocale torische Proclear©-contactlenzen. Ze zorgen voor scherp zicht, of u nu de krant leest of een verkeersbord in de verte.

Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. Proclear Multifocal Toric zijn multifocale contactlenzen voor mensen met astigmatisme. Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Voor het onderhoud raden wij all-in-one vloeistof zoals Complete of Renu aan. Deze koopt u zeer voordelig bij WEBLENS ! Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

No reviews found

33562412-R
Prijs per doosje: 94.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
189.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Als u astigmatisme hebt, kunt u last hebben van een wazig of vertekend zicht. Dat kan op elke leeftijd gebeuren. Maar ergens tussen de 40 en 45 wordt het zicht van iedereen op voorwerpen van dichtbij, zoals een boek of menu, minder scherp.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.