9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Proclear

Proclear

Nood aan comfort? Proclear contactlenzen biedt een uitstekend comfort door het gebruik van een vernieuwende technologie. Zorg voor een scherp zicht samen met Proclear lenzen!

Proclear brengt contactlenzen op de markt die ontwikkeld zijn door CooperVision. Proclear maakt gebruik van de biocompatibele technologie om ervoor te zorgen dat u kan genieten van voldoende comfort en een uitstekende gezondheid. De technologie van Proclear is gebaseerd op moleculaire chemie. Het biocompatibele materiaal waaruit Proclear lenzen bestaan blijft gehydrateerd en vochtig aanvoelen gedurende de hele dag. Zo bent u zeker van een opperbest scherp zicht, heel de dag door.

Proclear geeft u de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod contactlenzen. Zo kan u gebruik maken van Proclear daglenzen of maandlenzen, alsook een oplossing vinden voor uw astigmatisme of ouderdomsverziendheid. Proclear wil ervoor zorgen dat u kan genieten van een scherp zicht, met welke aandoening u ook kampt. Proclear lenzen voorzien voor elke aandoening een Proclear lens op maat, zodat ieder persoon met comfort een scherp zicht heeft.

Maak ook gebruik van Proclear ’s vooruitstrevende technologie zodat u heel de dag comfortabel lenzen kan dragen! Bekijk ons aanbod Proclear lenzen en ga droge ogen uit de weg!

(0 Review)
Prijs per doosje: 44.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 94.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 69.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 31.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 19.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 36.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 114.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 21.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 78.90
Draagtijd
Fabrikant
Materiaal
Type