9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Purevision 2 Astigmatism - 6 lenzen

PureVision2 HD contactlenzen met High Definition Optics leveren het heldere, scherpe zicht dat u zou moeten nastreven ? ze zijn ontworpen om halo's en schitteringen te verminderen, vooral in slechte lichtomstandigheden. Deze lens biedt optische voordelen; uitzonderlijk draagcomfort en zuurstofdoorlatend. Door een dunne, afgeronde rand zorgen PureVision2 HD contactlenzen voor een gladde, soepele interactie tussen lens en ooglid voor zacht en comfortabel lenzen dragen. PureVision2 HD contactlenzen zijn één van de dunste lenzen op de markt en toch gemakkelijk te hanteren. Deze lens is voorzien van het Auto Align Design en zit daarom als gegoten. Dit is de ideale lens van B+L voor astigmatisme.

No reviews found

33561941-R
Prijs per doosje: 48.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
97.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
SOMMIGE STERKTES ZIJN OP DIT MOMENT ZEER SLECHT LEVERBAARPureVision2 HD contactlenzen met High Definition Optics leveren het heldere, scherpe zicht dat u zou moeten nastreven. Ze zijn ontworpen om halo's en schitteringen te verminderen, vooral in slechte lichtomstandigheden.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.