9.6 based on 247 reviews
Now 5% discount on all products!
Always the lowest prices
Easy & fast reordering

Purevision - 6 lenzen

Met PureVision contactlenzen ervaart u het leven met het heldere zicht en het draagcomfort die passen bij uw leefstijl. AerGel maakt PureVision contactlenzen uitzonderlijk gezond. Hierdoor kunnen natuurlijke concentraties zuurstof uw ogen bereiken en het voorkomt dat proteïnen zich ophopen. Uw ogen voelen comfortabel aan gedurende de hele dag en tot diep in de nacht.OPGELET: Correcties vanaf -6.50 bestaan enkel in BC 8.60 !

Of bestel EXTRA VOORDELIG met een BASIC of PREMIUM All-in-One vloeistof:

Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. Purevision is een top product van Bausch + Lomb dat we hier bij WEBLENS absoluut aanbevelen en ook op voorraad hebben! Dit wil zeggen; SUPER SNELLE levering! Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Gebruik bij voorkeur een kwalitatief product zoals Renu of Complete. Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

 
33561917-R
Prijs per doosje: 34.90
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
69.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Weblens
+32 37 666 777
Bausch + Lomb PureVision contactlenzen zijn gemaakt van het unieke AerGel materiaal, dat een uitstekend zicht biedt met een uitzonderlijk draagcomfort en gezonde ogen. Positieve sterktes (+) enkel verkrijgbaar in BC 6.80
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Local service points

Do you need a certified optometrist who can help you with all your questions? Our service points are ready for you

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase