9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Soflens 66 Toric / Astigmatism - 6 lenzen

De moderne optiek corrigeert astigmatisme door het licht weer te focussen op één punt voor een scherp, helder zicht. 

SofLens Toric for Astigmatism contactlenzen hebben een uniek ontwerp dat uitzonderlijk gemakkelijk te dragen is. Ze bieden een helder zicht en een uitstekend draagcomfort. Na een maand gooit u de lenzen weg en begint u opnieuw met een nieuw paar.

 

Maandlenzen dragen is op gebied van prijs/kwaliteit verhouding zeer interessant voor mensen die bijna elke dag lenzen dragen. SOFLENS Toric is een torische lens die je bij WEBLENS aan een heel scherpe prijs vindt! Maak zeker een punt van het onderhoud van deze lenzen, ze moeten immers een hele maand proper blijven. Gebruik bij voorkeur een all-in-one vloeistof zoals Renu of Complete. Vervang dagelijks uw reinigingsvloeistof!

No reviews found

33561971-R
Prijs per doosje: 48.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
97.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
SofLens Toric for Astigmatism contactlenzen zijn maandlenzen ontworpen voor mensen met astigmatisme. Het gepatenteerde Lo-Torque design houdt SofLens Toric for Astigmatism contactlenzen uitermate stabiel tijdens het dragen.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.