9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

CooperVision

Tijd voor kwaliteitsvolle contactlenzen? Weblens heeft een ruim aanbod in CooperVision lenzen. CooperVision tracht u het scherpste zicht en de beste gezondheid en comfort voor uw ogen te garanderen. Geniet van een uitstekende oogverzorging door CooperVision!

CooperVision is een onderdeel van The Cooper Companies en de tweede grootste ontwikkelaar van contactlenzen in Amerika. Als wereldwijd toonaangevende fabrikant produceert CooperVision elke week honderdduizenden lenzen. CooperVision voorziet voor iedereen contactlenzen, ongeacht de leeftijd of aandoening.

Cooper Vision lenzen zijn zachte en wegwerpbare lenzen die zorgen voor het beste zicht, gezondheid en comfort. CooperVision heeft verschillende soorten merken van contactlenzen op de markt. Zo is er Avaira, Biofinity contactlenzen, Proclear en Biomedics. Avaira lenzen en CooperVision Biofinity lenzen zijn CooperVision lenzen die gemaakt zijn van het Aquaform materiaal. Dit houdt de lens zeer vochtig zonder nood aan extra bevochtigingsmiddelen en zorgt ervoor dat er een enorme hoeveelheid zuurstof door de lens kan geraken. Deze CooperVision lenzen zijn zachte lenzen die zeer comfortabel dragen. Proclear CooperVision zijn lenzen die uit een biocompatibel materiaal bestaan waardoor de lenzen gedurende de hele dag gehydrateerd aanvoelen. Zo bent u de hele dag zeker van een scherp zicht. Biomedics CooperVision lenzen zijn lenzen die voor ieder type drager een passende lens hebben, zowel in dag- als in maandlenzen.

Wilt u ook lenzen van CooperVision online kopen? Neem dan snel een kijkje in ons aanbod CooperVision lenzen!

(0 Review)
Prijs per doosje: 35.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 46.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 15.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 26.90
(0 Review)
70.00
(0 Review)
Prijs per doosje: 22.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 37.90
(1 Review)
Prijs per doosje: 35.90
(2 Review)
Prijs per doosje: 39.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 32.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 56.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 114.90
Show another 12 product
‹‹
Pagina 1 2 3 4
››
Draagtijd
Materiaal
Merk
Type