Hello

Peroxide

(0 Review)
35.90
+
(0 Review)
33.90
+
(0 Review)
15.90
+
(0 Review)
15.90
+
(0 Review)
12.90
+

Bent u op zoek naar lenzen peroxide? Weblens heeft een ruim aanbod in peroxide producten zodat uw lenzen de beste verzorging krijgen!

Uw lenzen dienen elke dag een grondig onderhoud te krijgen zodat de lenzen comfortabel en gezond blijven voor uw ogen. Peroxide is een lenzenproduct gemaakt op basis van waterstofperoxide, ook meer bekend als zuurstofwater. Door het gebruik van waterstofperoxide heeft peroxide een krachtige desinfecterende werking. Peroxide dient nooit in contact gebracht te worden met het oog, de lenzen dienen eerst geneutraliseerd te worden. Neutralisatie betekent dat de peroxide wordt omgezet naar water en zuurstofgas. Peroxide systemen beschikken over een speciale lenshouder waarin een ventielsysteem in verwerkt zit. Via het ventielsysteem kan het gevormde zuurstofgas ontsnappen. Afhankelijk van welke peroxide u kiest, zal de peroxide geneutraliseerd worden door een platinaschijfje, een tablet of een vloeistof.

Peroxide lenzenproduct is bijzonder geschikt voor lensdragers met gevoelige ogen. Peroxide bevat namelijk geen conserveermiddel, de peroxide verdwijnt immers voordat het in contact komt met het oog.

Wilt u ook gebruik maken van peroxide lenzen onderhoud? Neem dan snel een kijkje in ons aanbod!

Product filters
Fabrikant
Merk