9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Ultra for Astigmatism - 6 lenzen

De Bausch+Lomb ULTRA for Astigmatism contactlenzen zijn gemaakt van een nieuw silicone hydrogel materiaal, Samfilcon A. Dit materiaal is gefabriceerd door middel van de MoistureSeal Technology. Deze technologie is een uniek twee fase procede dat resulteert in een uitzonderlijke combinatie van een hoge zuurstofdoorlatendheid (DK/t) en een lage modulus*. Het Samfilcon materiaal bevat PVP (Polyvinylpyrrolidon), een watervasthoudend polymeer wat zorgt voor een uitstekende bevochtiging.

Voordelen:

 

  • Snelle stabilisatie van de lens op het oog.
  • Sferische aberratiecontrole voor verminderen van sferische aberraties en ondersteuning van de accommodatie van het oog.
  • MoistureSeal technologie voorkomt het uitdrogen van de lens, na 16 uur dragen bevat de lens nog 95% van het vocht.3
  • Unieke combinatie Dk/t, modulus en watergehalte.5
  • Levert een onovertroffen zicht, ten op zichte van toonaangevende silicone hydrogel lenzen, aan het aan het einde van de dag voor de gebruikers van digitale apparaten.

 

 

No reviews found

80803712-R
Prijs per doosje: 49.90
verzendklaar in 2-3 werkdagen
Rechts
Links
Aantal
Links
+
Rechts
+
Totale prijs :
99.80
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
De Bausch+Lomb ULTRA for Astigmatism contactlenzen zijn gemaakt van een nieuw silicone hydrogel materiaal, Samfilcon A. Dit materiaal is gefabriceerd door middel van de MoistureSeal Technology. Deze technologie is een uniek twee fase procede dat resulteert in een uitzonderlijke combinatie van een hoge zuurstofdoorlatendheid (DK/t) en een lage modulus. Het Samfilcon materiaal bevat PVP (Polyvinylpyrrolidon), een watervasthoudend polymeer wat zorgt voor een uitstekende bevochtiging.
Goedkoopste shipping

Goedkoopste verzending aan slechts €3.9 euro. Gratis verzending vanaf €80

Lokale service punten

Heb je nood aan een gediplomeerd optometrist die je kan helpen bij al je vragen? Onze service punten staan voor je klaar

Gemakkelijk retourneren

Retouren kan altijd binnen 30 dagen, no questions asked.