9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Purevision

Purevision

Heeft u last van een onscherp zicht met uw lenzen? Dan is het tijd voor PureVision lenzen! PureVision staat garant voor een kraakhelder zicht, zonder enige wazigheid.

PureVision lenzen zijn contactlenzen van de fabrikant Bausch & Lomb. PureVision lenzen hebben een hoge kwaliteit door het gebruik van het unieke AerGel materiaal. AerGel levert een uitzonderlijk scherp zicht, met hierbij het genot van comfort en een goede gezondheid van uw ogen. PureVision lenzen zorgen ervoor dat een natuurlijke hoeveelheid van zuurstof tot uw ogen komt en houden de ontwikkeling van eiwitten tegen.

Naast de gewone PureVision contactlenzen bestaan er ook de PureVision 2 contactlenzen. Pure Vision 2 lenzen zijn specifiek ontworpen om schittering en diffuse kringen te vermijden. Daarnaast biedt PureVision 2 ook een ademend vermogen. PureVision 2 lenzen hebben een dunne, afgeronde rand wat resulteert in een gladde, zachte lens. Dit zorgt voor een optimalisatie in het draagcomfort. PureVision 2 is één van de meest dunne lenzen op de markt, maar desondanks blijft een PureVision 2 lens toch zeer handig te hanteren.

PureVision legt hun focus op maandlenzen. De PureVision maandlenzen kunnen gedurende 30 dagen gedragen worden, en dienen dan vervangen te worden door een nieuw paar. PureVision garandeert gedurende 30 dagen een uitstekend zicht met een voortreffelijk draagcomfort. Door uw PureVision lenzen op tijd te vervangen zal u nooit met een wazig of droog zicht te kampen hebben.

Neem snel een kijkje in ons aanbod PureVision lenzen en ga weer met een scherp zicht door het leven!

(1 Review)
Prijs per doosje: 35.90
(1 Review)
Prijs per doosje: 57.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 34.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 29.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 48.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 34.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 56.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 48.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 52.90
Draagtijd
Fabrikant
Materiaal
Type