9.6 gebaseerd op 247 reviews
Gratis verzending vanaf 79 euro
Goedkoopste Promopacks
Simpel herbestellen

Soflens

Soflens

Wilt u een zuiver zicht? Soflens lenzen garanderen een scherp zicht met sterke contrasten. Met Soflens bent u zeker dat u gedurende de ganse dag kan genieten van een heldere blik!

Soflens is een merk dat lenzen ontwikkeld onder de fabrikant Bausch & Lomb. Soflens kan door zijn jarenlange ervaring en ontwikkeling zeker zijn van een plaatsje tussen de meest gezondste en comfortabelste contactlenzen op de markt. Soflens lenzen zorgen voor de hydratatie van uw ogen gedurende de hele dag. U zal kunnen genieten van een zuiver zicht met levendige kleuren en sterke contrasten. Daarbij vermindert een Soflens lens schittering en diffuse kringen in een omgeving met weinig licht. Met Soflens contactlenzen kan u zeker zijn van een heldere visie, zowel bij fel als bij zacht licht.

De Soflens daglenzen zijn specifiek ontwikkeld om uw leven te vergemakkelijken. Elke dag kan u een fris nieuw paar lenzen indoen. Door de dagelijkse vernieuwing hoeft u zich geen zorgen te maken over de reiniging of onderhoud van uw Soflens lenzen. Naast de simpelheid van Softlens contactlenzen werkt deze methode ook kostenbesparend.

Naast de Soflens daglenzen heeft Soflens ook maandlenzen in hun collectie. De Soflens maandlenzen zijn gekend om hun handigheid van het in- en uitdoen van de Soflens lenzen en het excellente draagcomfort.

Ook met een aandoening zoals astigmatisme of ouderdomsverziendheid bent u steeds verzekerd van een klare kijk met Soflens lenzen.

Neem ook eens een kijkje door de Soflens lenzen en geniet van een formidabel zicht!

(0 Review)
Prijs per doosje: 17.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 48.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 18.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 29.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 17.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 43.90
(0 Review)
Prijs per doosje: 29.90
Draagtijd
Fabrikant
Materiaal
Type